Office Interior | Bartle Bogle Hegarty, London By Urbansalon

Large daylit waiting/meeting space

BBH wanted to design and refurbish their 400 person central London office to reflect their company image and brand values, to test new working practices and to create a new and stimulating working environment.
In order to create maximum impact within a strict budget and a fully occupied building, we introduced, by stealth, a series of graphic three-dimensional graphic stripes. New stripes of floor, ceiling, colour, furniture and lighting invaded the large office floor plates. These stripes incorporated a new floor surface, a reinvigorated ceiling grid and new lighting. Large bespoke items of furniture acted as storage, spatial dividers and billboards for the display of new work by each team. Natural materials and plastic colours were both used to create and invigorate new informal working and social areas.
Semi concealed meeting room

 The project was shortlisted (top 10) for The Times and Gestetner 100 best offices in 2003.
More of this office interior here
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...