Shopping Mall Interior | Raffles City Singapore | Sparchasia

Location: Singapre
Project Status: Completed in 2008
GFA (sqm): RIL Office:1810, Phase 4 and 5: 8000, Phase 2A: 514.
Client: CapitaLand Commercial Ltd

Constructed over a number of separate phases to maintain the operation of the existing shopping mall the project ambition is to generally upgrade the quality of the shopping experience internally and externally and provide significant further rentable floor area.

Existing basement parking floors were decanted and turned into shopping floor and new pavilions were constructed inside and out side the building adding a total of 6,000m2 rental space to the building. Future phases as part of a building wide masterplan will be completed in due course.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...