Office and Apartment Interior Design | Utrecht | the Netherlands | Designed By Zecc Architecten


In a courtyard in the heart of Utrecht an internal storage was accommodated. This space is transformed into a parking garage with two stories of offices on top. Because of privacy to the surrounding gardens daylight only enters the building through new roof lights. By keeping the floor free from the fa├žade and by introducing big voids also the underlying office floor is provided of sufficient day light en nice sightlines between the stories are created. The volumes on a visible steel construction create a spatial experience.
project name: Re-use of storage into office space Utrecht, the Netherlands.....more

client: Rossence
contractor: Thesis Bouw
program: Office space with parking and 2 apartments
period: 2006-2007
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...