Office Interior Design | Education Executive Agency And Tax Offices | Groningen | The Netherlands | UN Studio


The design for the Education Executive Agency and Tax Office building, accommodating 2,500 employees, reflects and caters for the separate identities of both user groups, whilst simultaneously creating synergy by means of shared use of secondary spaces – among which underground parking facilities, public gardens, a central hall and a pavilion for commercial functions. The aerodynamic form of the building has been achieved as the result of extensive sun and wind studies. The terraces, rounded corners and fa├žade design guarantee minimum disruption to the microclimate of the surrounding urban green space, known as the ‘Sterrenbos’, whilst integrating sun shading, wind regulation, daylight penetration and construction in one concept, with the result that both material and energy use are minimised........more
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...